Case-mix classification and efficiency measurement in long-term care of the elderly - Björkgren, Magnus A. (Helsinki : Stakes, 2002)
Abstract in Swedish: Patientklassificering och effektivitetsmätning i långtidsvården av äldre.
Tiivistelmä: Potilasryhmittely ja tehokkuuden mittaaminen vanhusten pitkäaikaishoidossa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. - Nimiösivulla myös: University of Helsinki, Faculty of Medicine, Department of Public Health
Väitöskirja
Keywords: DEA-menetelmä; kotihoito; laitoshoito; resurssit; hoitoisuus; hoitotarve; tehokkuus; hoitotyö; ikääntyneet; kroonikot; RUG-luokitus