Exchange rate regimes and nominal convergence in the CEECs - Järvinen, Marketta, 1973- (Helsinki : Bank of Finland, Institute for Economies in Transition, 2002)
Tiivistelmä: Valuuttakurssijärjestelmät ja nimellinen lähentyminen Keski- ja Itä-Euroopan maissa.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: Euroopan talous- ja rahaliitto; Euroopan unioni; rahapolitiikka; finanssipolitiikka; inflaatio; Euroopan valuuttajärjestelmä; valuuttapolitiikka; valuuttakurssit; valuuttakurssimekanismi; siirtymätalous