Uudet suunnat maaseudun tulevaisuudelle - Heinonen, Sirkka (Tulevaisuussarja, ISSN 1235-0028, 2001)
Abstract: New directions for the future of the countryside.
Keywords: maaseudun suunnittelu; maaseutupolitiikka; maaseutu; tulevaisuus; kehittäminen; maatalous; maaseutuelinkeinot