Elämät sanoissa : eletty ja kerrottu epäjatkuvuus Sarrauten, Durasin, Robbe-Grillet'n ja Perecin omaelämäkerrallisissa teksteissä - Kosonen, Päivi, 1962- (Helsinki : Tutkijaliitto, 2000)
English summary.
Osa tekstistä ranskaksi
Väitöskirja
SAATU 1 KPL.
Keywords: Sarraute, Nathalie; Duras, Marguerite; Robbe-Grillet, Alain; Perec, Georges; ranskankielinen kirjallisuus; epäjatkuvuus; elämäkerrat; muistelmat; omaelämäkerrallisuus