Hietajärven yhdennetyn seurannan alueen kasvillisuus - Tuominen, Seppo; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristö, ISSN 1238-7312, 2001)
Sammandrag: Vegetationen i det integrerade övervakningsområdets Hietajärvi.
Keywords: kasvillisuus; valuma-alueet; seuranta; Patvinsuon kansallispuisto; ympäristön tila; Iso Hietajärvi (Lieksa); Pieni Hietajärvi (Lieksa); Pohjois-Karjala