Pohjois-Karjalan ympäristökeskuksen ympäristönseurannan ohjelma vuosille 2000-2002 - Niinioja, Riitta (Alueelliset ympäristöjulkaisut, ISSN 1238-8610, 2000)
Environmental monitoring programme of North Karelia regional environment centre for the years 2000-2002.
Keywords: ympäristötutkimus; ympäristön tila; seuranta; Pohjois-Karjala