Ääni työssä : naisopettajien äänenkäyttö ja äänen kuormittuminen - Rantala, Leena (Oulu : Oulun yliopisto, 2000)
Abstract: Voice at work : female teachers' use and loading of voice.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: kuormitus; äänielimet; akustiikka; äänihäiriöt; naiset; opettajat; äänifysiologia; äänenkäyttö; ääni