Effects of pulp and paper mill effluents on fish immune defence - Aaltonen, Tuula, 1965- (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2000)
Yhteenveto: Metsäteollisuuden jätevesien aiheuttamat immunologiset muutokset kaloissa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: massa- ja paperiteollisuus; jätevesi; päästöt; vaikutukset; kalat; vesistövaikutukset; immunologia; immuunijärjestelmä; väitöskirjat