Saukkokannan tila ja seuranta Suomessa - Liukko, Ulla-Maija, 1960-; Suomen ympäristökeskus (Helsinki : Suomen ympäristökeskus : Edita, jakaja, 1999)
Sammandrag: Utterns status och övervakning av utterstammen i Finland.
Abstract: The population size and monitoring of otters in Finland.
Luonto ja luonnonvarat.
Keywords: saukko; eläinkannat; populaatiot; eläimistön suojelu; uhanalaiset eläimet