Kainuun ympäristöohjelma 2005. - Kainuun ympäristökeskus (Kajaani : Kainuun ympäristökeskus, 1999)
Sammandrag: Kajanalands miljöprogram 2005.
Abstract: Environmental programme for Kainuu 2005.
Keywords: ympäristönsuojelu; luonnonsuojelu; ympäristön tila; toimintaohjelmat; ympäristöpolitiikka; ympäristöohjelmat; Kainuu