Kainuun ympäristöohjelma 2005 - Kainuun ympäristökeskus (Alueelliset ympäristöjulkaisut, ISSN 1238-8610, 1999)
Sammandrag: Kajanalands miljöprogram 2005.
Keywords: ympäristönsuojelu; luonnonsuojelu; ympäristön tila; toimintaohjelmat; ympäristöpolitiikka; ympäristöohjelmat; Kainuu