Joukkoliikenteen automaattisten maksujärjestelmien ja kaupunkikorttijärjestelmien vaikutukset - Välimäki, Sanna, 1970-; Holm, Caj.; Tervonen, Juha, 1967- (Helsinki : Liikenneministeriö : Edita, jakaja, 1999)
Referat: Effekter av automatiska betalsystem för kollektivtrafik och stadskortssystem.
Abstract: Impacts of automatic public transport fare payment systems and city card systems.
Keywords: joukkoliikenne; maksuvälineet; maksukortit; toimikortit