Työikäisten astma Suomessa : kyselytutkimus astmaa sairastavien terveydestä, terveyspalvelujen käytöstä ja kuntoutustarpeesta vuonna 1996 - Aalto, Anna-Mari (Sosiaali- ja terveysturvan tutkimuksia, ISSN 1238-5050, 1999)
Summary: Asthma in the Finnish population of working age.
Keywords: astma; työikäiset; kuntoutus; terveyspalvelut; käyttö; elämänlaatu