Rieskaa ja rössypottuja : maakuntaruokia Pohjois-Pohjanmaalta - Syrjänen, Anneli ([Oulu] : Pohjoinen, 1999)
English summary.
Lisäpainokset kansalliskokoelmassa: 2. korj. p. 2001
Keywords: ruokaperinne; ruokakulttuuri; ruokaohjeet; Pohjois-Pohjanmaa