Assessment of the competence and suitability of the Finnish Environment Institute Laboratory as national environmental reference laboratory - Suomi. Ympäristöministeriö. Ympäristönsuojeluosasto; Vandkvalitetsinstituttet (Helsinki : Ministry of Environment, Environmental Protection Department : Edita, jakaja, 1998)
Tiivistelmä: Arviointi Suomen ympäristökeskuksen laboratorion pätevyydestä toimia kansallisena ympäristöalan vertailulaboratoriona.
Sammandrag: Uppskattning av kompetens och lämplighet av Finlands miljöcentrals laboratorium som det nationella referenslaboratoriet inom miljösektorn.
Environmental protection.
Keywords: Suomen ympäristökeskus; laboratoriot; pätevyys; ympäristöala; ympäristötutkimus; arviointi