Kruunun taloudenpito Hämeen linnassa 1500-luvun puolivälissä - Vilkuna, Anna-Maria, 1960-; Suomen historiallinen seura (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1998)
Summary: Financial management at Häme Castle in the mid-sixteenth century (from 1539 to about 1570).
Väitöskirja
Keywords: 1500-luku; Hämeen linna; linnat; talous; taloudenhoito; taloushistoria; maatalous; työntekijät; keskushallinto; Ruotsin vallan aika; historia; Häme; väitöskirjat