Kansa ja kumous : modernin Euroopan murroksia 1880-1930 - Tuominen, Kirsi-Marja.; Suomen historiallinen seura (Helsinki : Suomen historiallinen seura, 1998)
Summary : Nations, revolutions and modern Europe.
Keywords: Bauer, Otto; Blunt, Wilfrid; Blunt, Anne; 1910-luku; 1920-luku; 1800-luku; 1917-1927; 1907-1923; naisliikkeet; historia; naisen asema; nationalismi; kansallisuusliikkeet; vasemmistoliikkeet; naiset; poliittiset liikkeet; poliittinen osallistuminen; pakolaiset; venäläiset; pakolaiset; lakot; demokratia; käsitykset; sosiaalidemokratia; sodat; kolonialismi; poliittinen historia; Irlanti; Saksa; Suomi; Itävalta; Etelä-Afrikka; Betšuanamaa; Egypti; Eurooppa