Kerros- ja parvisänkyjen turvallisuus - Kelloniemi, Eeva, 1948-; Rintala, Helena, 1949- (Helsinki : Kuluttajavirasto, 1997)
Abstract: Safety of bunk and loaf beds.
Referat: Säkerheten hos våningssängar och sovloft.
Keywords: huonekalut; turvallisuus; tuoteturvallisuus; sängyt