Kalevalan kuvat - Räty, Teijo; Kainulainen, Minna; Lukala, Marianne; Salin, Anne-Maj.; Ruotsalainen, Pentti (Lapinlahti : Lapinlahden taidemuseo, 1997)
Summary: Reflections of Kalevala at the Lapinlahti Art Museum from June 6 to August 31, 1997.
Lapinlahden taidemuseo 6.6.-31.8.1997.
Keywords: Kalevala; maalaustaide; näyttelyjulkaisut; kuvataide