Dietary fatty acids and hemostasis : effects of n-3 and n-6 fatty acids on platelet function and coagulation in healthy subjects
Dietary fatty acids and hemostasis : effects of n-3 and n-6 fatty acids on platelet function and coagulation in healthy subjects
Tallennettuna:
Ulkoasu |
67, [51] sivu : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. - Nimiösivulla myös: Department of Applied Chemistry and Microbiology (Nutrition), University of Helsinki |
Julkaisija |
Helsinki :
[R. Freese],
1997
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Hakapaino) |
Lisätiedot | Riitta Freese |
ISBN |
952-90-8730-6 nidottu |
Hae kokoteksti |