Tammenlehvän kansa : kansallisen veteraanipäivän kymmenvuotistaival 1987-1997 - Juutilainen, Antti; Kärävä, Simo; Kansallisen veteraanipäivän työryhmä ([Kansallisen veteraanipäivän työryhmä], 1997)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: juhlapäivät; sotaveteraanit; kansallinen veteraanipäivä; järjestötoiminta