Über die Intersexualität bei der Gattung Salix - Rainio, A. J., 1898-1643. (Helsinki : Suomalainen eläin- ja kasvitieteellinen seura Vanamo, 1926)
Även finsk titel och finskspråkiga referat.
Väitöskirja.
Keywords: puutarhanhoito; väitöskirjat