Kulttuuri-identiteetin jäljillä : Suomen romanien kulttuuri-identiteetistä 1980-luvun alussa - Kopsa-Schön, Tuula, 1955-; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1996)
Summary: Discovering the cultural identity : the cultural identity of the Finnish romanies at the beginning of the 1980s.
Väitöskirja
Keywords: kulttuuri-identiteetti; romanit; identiteetti; vähemmistöt; kansalliset vähemmistöt; etniset ryhmät; romanikulttuuri; stereotypiat; uskonnollisuus; kulttuurisosiologia; etninen identiteetti