Suomalaiset Saksan historiaa tutkimassa - Jokipii, Mauno; Snellman-instituutti (Arkistojulkaisu / Snellman-instituutti, ISSN 1236-1747, 1995)
Abstrakt: Die deutsche Geschichte in der finnischen Forschung.
Keywords: historiantutkimus; historia; Saksa; Suomi