Kehitysvammaisuuden tulkinnat 1990-luvun kuntayhteisössä - Nouko-Juvonen, Susanna, 1967-; Kehitysvammaliitto. Valtakunnallinen tutkimus- ja kokeiluyksikkö; Kehitysvammaliitto (Helsinki : Kehitysvammaliitto, 1995)
Summary: Interpretations of mental retardation in a municipality in the 1990s.
Pohjautuu lisensiaatintyöhön Kehitysvammainen lähiyhteisössä.
Keywords: 1990-luku; kehitysvammaiset; poikkeavuus; medikalisaatio; kehitysvammahuolto; rakennemuutos; palvelut; asenteet; määritelmät; kehitysvammat