Mikä maa - mikä valuutta? : matkakirja turismin historiaan - Pärssinen, Martti; Ahtola, Janne; Syrjämaa, Taina; Kuparinen, Eero; Salmi, Hannu; Aho, Seppo; Korpela, Katariina; Kostiainen, Auvo; Hovi, Kalervo; Lampola, Mirja (Turun yliopisto. Historian laitos. Julkaisuja, ISSN 0357-2129, 1995)
English summaries: Essays in the history of tourism.
Keywords: seuramatkat; ulkomaanmatkailu; kulttuurihistoria; keskiaika; matkailu; historia; siirtomaat; elokuvat; aiheet; uusi aika; matkakirjallisuus; Viro; Tallinna; Yhdysvallat; Florida; Italia; Saksa