Luonnonvaraisten ruohovartisten kasvien siemenlisäyksen kehittäminen : kirjallisuusselvitys - Regårdh, Elina; Niemeläinen, Oiva (Tiedote / Maatalouden tutkimuskeskus, ISSN 0359-7652, 1994)
Summary: Developing the seed multiplication of herbaceous wild plants.
Keywords: luonnonkasvit; siementuotanto; siemenviljely; viljely