Onnettomuus- ja loukkaantumisriskit automalleittain = The accident involvement and injure risk rates of car models - Tapio, Juha, 1962-; Pirtala, Pasi.; Ernvall, Timo, 1947- (Oulu : [Oulun yliopisto], 1994)
Abstract.
Ilmestynyt myös englanniksi.
Keywords: automerkit; turvallisuus; henkilöautot; liikenneturvallisuus; liikenneonnettomuudet; riskit; autoliikenne