Alvariinsa apunanne : lapsiperheiden tehostetun kotipalvelun ilot, surut ja oivallukset - Niemi, Helena (Helsinki : Ensi- ja turvakotien liitto, 1994)
English summary.
Lisäpainokset kansalliskokoelmassa: [Lisäp] 1995
Keywords: kotipalvelut; perheet; turvakodit