Toimintaohjelma kotieläintalouden ammoniakkipäästöjen vähentämiseksi : NH[sub 3]-työryhmän ehdotus 15.5.1994 - NH[sub 3]-työryhmä (Vesi- ja ympäristöhallituksen monistesarja, ISSN 0783-3288, 1994)
Referat: Verksamhetsprogram för att minska husdjursnäringens ammoniakutsläpp.
Keywords: päästöt; ammoniakki; typpi; kotieläintalous; lanta