Suomalaisten teräsrakenteiden toimittajien kilpailukyky - Aalto, Jari (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 1994)
Abstract: Competitive advantage of the Finnish steel components industry.
Keywords: terästeollisuus; kilpailukyky