Poliisitoimen tehokkuuden arvioiminen : DEA-analyysi poliisipiirien ja yhteistoiminta-alueiden tehokkuudesta - Martikainen, Mikko, 1964- (Helsinki : Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, 1994)
Abstract.
Latu-projekti.
Keywords: poliisi (organisaatiot); tehokkuus