Ympäristöasennebarometri - Kaila-Kangas, Leena; Kangas, Risto; Piirainen, Helena (Vesi- ja ympäristöhallinnon julkaisuja, ISSN 0786-9592, 1994)
Referat: Miljöattitydbarometer.
Keywords: asenteet; ympäristö; ympäristönsuojelu; arvot (käsitykset); ympäristöarvot; ympäristösosiologia; tiedontaso; ympäristön tila