Zur Zytologie einiger Scarabaeiden (Coleoptera) : studien an der Spermatogenese - Virkki, Niilo (Helsinki : Societas zoologica-botanica Fennica Vanamo, 1951)
Selostus: Eräiden lehtisarvisten kovakuoriaisten sytologiaa koskevia tutkimuksia.
255 Abbildungen und 9 Tabellen im Text nebst 2 Tafelbeilagen
Väitöskirja
Keywords: väitöskirjat