Uudet vuokrasuhteet : tilastoselvitys maksettujen vuokrien kehityksestä : elokuu 1993 - Tilastokeskus (Selvitys / Ympäristöministeriö, asunto- ja rakennusosasto, ISSN 1236-567X, 1993)
Referat: Nya hyreskontrakt, augusti 1993 : statistisk undersökning.
Keywords: vuokrat; vuokra-asunnot; tarjonta; vuokrasopimukset; asuntomarkkinat