Virkistyskalastajien maksuhalukkuus veden laadusta eteläisellä Saimaalla - Hirvonen, Timo; Virolainen, Aki; Ylönen, Sakari (Karjalan tutkimuslaitoksen julkaisuja / Joensuun yliopisto, ISSN 0358-7347, 1994)
Abstract: Fishermen's willingness to pay for the water quality in southern Lake Saimaa.
Keywords: virkistyskalastus; maksullisuus; vedenlaatu; hinnoittelu; kalastus; maksut; Saimaa