Kaasuturbiinin käyttö hierteen ja hiokkeen valmistukseen - Niemi, Aarno, 1960- ([Helsinki] ; [Espoo] : Kauppa- ja teollisuusministeriö, energiaosasto : Keskuslaboratorio, tiedonhallintaosasto, jakaja, 1988)
Abstract: Gas turbines in the production of TMP and groundwood.
Keywords: massanvalmistus; selluteollisuus