Anatomisch-morphologische Untersuchungen über die Schlitzblättrigkeit bei einigen Baumen und Sträuchern - Saarnijoki, Sakari, 1906-1989. (Helsinki : Metsäntutkimuslaitos, 1955)
Selostus: Anatomis-morfologisia tutkimuksia eräiden puuvartisten kasvilajien liuskalehtisyydestä.
Väitöskirja
Keywords: puuvartiset kasvit; kasvianatomia; muoto; lehdet (kasvinosat); puut (kasvit); pensaat; kasvimorfologia; väitöskirjat