Pohjaveden alkalointi kalkkikivisuodatuksella - Rontu, Mika (Vesi- ja ympäristöhallinnon julkaisuja, ISSN 0786-9592, 1992)
Referat: Alkalisering av grundvatten med kalkstenfiltration.
Keywords: pohjavesi; käsittely; alkalointi; vedenkäsittely; suodatus; kalkkikivi