Maastopyörät : kartoitustutkimus turvallisuudesta - Kelloniemi, Eeva, 1948- (Helsinki : Kuluttajavirasto, 1993)
Abstract: Safety of mountain bikes.
Referat: Terrängcyklar : säkerhetsegenskaper.
Keywords: maastopyörät; turvallisuus; polkupyörät; testit; tuoteturvallisuus