Sieluun piirretty viiva : psykologisia perinteitä suomenmielisestä sielutieteestä kokeelliseen kasvatusoppiin - Aho, Jouko, 1962- (Oulu : Pohjoinen, 1993)
Abstract: From patriotic psychology to experimental education : psychological traditions in Finland in the period 1850-1920.
Väitösk. lisäksi 1 irtolehti
Väitöskirja
Keywords: Lagerborg, Rolf, -- 1874-1959.; Rein, Thiodolf, -- 1838-1919.; oppihistoria; historia; parapsykologia; psykologia; Suomi; väitöskirjat