Lokan ja Porttipahdan peled- ja vaellussiikakantojen tila vuosina 1982-1989 - Mutenia, Ahti, 1946-; Salonen, Erno, 1956- (Helsinki : Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 1991)
Sammandrag: Tillståndet hos stammarna av peled- och vandringssik i de konstgjorda sjöarna Lokka och Porttipahta 1982-1989.
Keywords: kalanistutus; siika; kalatalous; tekoaltaat; kalanviljely; Pohjois-Suomi; Lokan tekojärvi; Porttipahdan tekojärvi