Kairausreikähavaintojen monimuuttuja-analyysi ja vedenjohtavuusjakauman mallintaminen - Korkealaakso, Juhani (Tutkimuksia / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5077, 1991)
Abstract: Modelling of hydraulic conductivity by multivar iate analysis of borehole data.
Keywords: kallioperä; tutkimus; matemaattiset mallit