Rikosten ja riitojen vaihtoehtosovittelu refleksiivisen oikeuden konseptiossa - Iivari, Juhani, 1946- ([Helsinki] : Sosiaali- ja terveyshallitus : VAPK-kustannus [jakaja], 1991)
English summary: Mediation of crimes and disputes in the concept of reflexive justice.
Väitösk. lisäksi 1 irtolehti
Väitöskirja
Keywords: sovittelu; rangaistukset; riita-asiat; väitöskirjat