Lastenvaunujen ja lastenrattaiden turvallisuus - Nordlund, Kai, 1940-; Tuominen, Risto (Helsinki : Kuluttajavirasto, 1991)
Abstract: The safety of baby carriages.
Sammandrag.
Keywords: lastenvaunut; turvallisuus; lastenrattaat; testaus