Kami - paperin mahdollisuudet = [Contemporary Japanese paper art and design] - Moilanen, Irene; Moilanen, Tuula, 1959-; Watanabe, Miki. (Kuopio : Blue Lotus Team, 1991)
Jap. tiivistelmä.
Kuvailutiedot kannesta
Kuopion museo 13.9.-27.10.1991, Suomen kotiteollisuusmuseo, Jyväskylä 7.11.1991-5.1.1992, Rovaniemen taidemuseo 11.1.-16.2.1992, Savonlinnan taidemuseo 26.2.-29.3.1992.
Keywords: näyttelyjulkaisut; paperityöt; Japani