TY - GEN TY - GEN T1 - Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan T2 - Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja T2 - Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto T2 - Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja T2 - Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja A1 - Mäkelä, Johanna, 1961- LA - fin PP - Jyväskylä PB - Jyväskylän yliopisto YR - 1990 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/fikka.3463490 AB - Summary: From nature to culture, from nutrition to food : four approaches to the sociology of food. SN - 951-680-373-3 nidottu KW - ruokakulttuuri KW - ruokatottumukset KW - tapakulttuuri KW - ruokailu ER -