Sahatavaran kuivatuksen kehittäminen teollisuudessa : lisensiaattityö - Paajanen, Tero, 1939- (Otaniemi : Teknillinen korkeakoulu, 1990)
Abstract: Development of testing methods in the kiln drying of sawn timber.
Lisensiaatintyö
Keywords: sahatavara; kuivaus; lisensiaatintutkimukset