Työmotivaatio perusterveydenhuollossa : analyysi neljästä terveyskeskuksesta = Work motivation in primary health care : analysis of the activities of four health centres in Finland - Sihvonen, Marja, 1948-; Helsingin yliopisto. Yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon laitos (Helsinki : Helsingin yliopisto, 1990)
Abstract.
Väitöskirja
Lisäpainokset kansalliskokoelmassa: [Lisäp.] 1993
Keywords: työtyytyväisyys; työmotivaatio; terveyskeskukset; terveydenhuoltohenkilöstö; johtaminen