Lämpölaitosten organisaatioiden kehitystarpeet - Kinnunen, Pekka; Pekkala, Reino; Lämpölaitosyhdistys; Ekono (yhtiö) (Lämpölaitosyhdistys, 1990)
Abstract: Development requirements of district heating company organizations.
Keywords: lämpökeskukset; organisaatiot